Death Valley
Door: Martijn, Wim en Anne-Marie
Blijf op de hoogte en volg Wim en Anne-Marie
02 Augustus 2014 | Verenigde Staten, Death Valley Junction
De route vanaf Zion naar Death Valley is nogal wat kilometertjes.
We rijden er ongeveer 5 uur op. Rond 3 uur komen we aan bij het bord : Death Valley.
Het is rond de 40 graden, en het is tropisch warm. Het voelt buiten net aan of je in een sauna stapt. De zon schijnt niet eens, kun je nagaan.....
We rijden eerst de route: Twenty Mule Team Canyon. Dit gaat over een gravel route. Soms gaan we even uit de auto om wat rond te lopen.
Hierna naar het hotel om in te checken. Dan even wat eten en dan gaan we een kijkje nemen bij Bad Water.
Martijn neemt het stuur over en rijdt de zoutvlakte op. We stoppen bij het eind en ook hier even uit de auto. Dan gaan we de Artist Palette op. Martijn rijdt de slingerende weg in en soms zit er een hele dip in de weg. Onderweg stoppen we even om een kijkje te gaan nemen.
De zon gaat langzaam onder, en we besluiten een duik te gaan nemen in het zwembad. Het is donker en er staan duizende sterren aan de hemel.
Het was een mooie dag, en zeer warm..... 44 graden.
gr. Martijn, Wim en Anne-Marie
03 Augustus 2014 - 19:01
Henk:
Wat een landschap!! Daar leeft niet veel. De foto's lijken soms wel gemaakt op de noordpool, alleen lezen we dat het er wel een stukje warmer is... Oh ja, die kat had toch geen vlooien hé
Gr,
vanuit een minder warm Oss (maar toch een mooie 30 graden hier) -
04 Augustus 2014 - 10:06
Peter Van Der Burg:
Ha die Anne-marie en Wim,
Hier uit het zonnige Rhodos toch even naar jullie reisverslag kijken voordat we naar het strand gaan.
Wedrom mooie foto's en volgens mij zijn jullie lekker aan het genieten. Omgeving ziet er ook prachtig uit. Weer een ervaring rijker.
Geniet er nog lekker van. Ik zit al te zweten achter de computer dus ga snel een lekker duik nemen in de zee (-:
groetjes Peter en Simone