Charon is flying!!! - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Wim en Anne-Marie - WaarBenJij.nu Charon is flying!!! - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Wim en Anne-Marie - WaarBenJij.nu

Charon is flying!!!

Door: Anne-Marie en Charon

Blijf op de hoogte en volg Wim en Anne-Marie

31 Augustus 2011 | Canada, Ottawa

Vandaag zijn we vroeg in de ochtend, rond 6 uur opgestaan. Na een klein ontbijtje zijn we met Mari naar een klein vliegveldje gereden. Daar aangekomen hebben we het vliegtuig uit de hangar gehaald. We hebben een rondvlucht gekregen boven Atwood en omgeving. Mari is de piloot en wij mochten dus mee! Charon voorin natuurlijk, die heeft nog nooit in zo'n vliegtuigje gezeten. Voor haar was het een hele mooie ervaring. Zeker als ze dan ook nog mag meesturen. Zoveel graden naar rechts, en dan weer naar links. Up en Down. Ze vond het geweldig! Ik als moeder van haar heb ontzettend genoten dat ze het zo geweldig vond!!

zie hiervoor de foto's en films.

zo nu gaan we zometeen naar Toronto.

groetjes van Charon en Anne-Marie

• 31 Augustus 2011 - 15:12

Pap En Angelien:

geweldig meid je zult wel genoten hebben
    we gunnen je het van harte xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxjes en de gr van mandy en nicky en opa

• 31 Augustus 2011 - 15:24

Clazien:

Wauw, wat een ervaring zeg. Ben benieuwd wat jullie allemaal nog mee gaan maken. Groetjes.

• 31 Augustus 2011 - 17:30

Wim En Anne-Marie :

Geweldig wat een ervaring is dit voor jou Charon en wat zal de moeder van de dochter hebben genoten, en dan nu weer verder naar Toronto gr Wim xxx

• 01 September 2011 - 07:38

Robert:

leuk he charon met vliegtuigjes spelen
    beter als met hamstertjes xxxxxxxjes