Weer thuis in ons eigen kikkerlandje!!!
Door: Wim en Anne-Marie
Blijf op de hoogte en volg Wim en Anne-Marie
01 Juni 2013 | Nederland, Heesch
We hebben heerlijk ontbeten en gaan op weg naar huis.
De tocht gaat weer verder door de stromende regen, je ziet bijna niets, amper 50 meter vooruit.
Je hoort het liedje op de radio: "surf city".... Hier denk je aan "surf on the road" ...! Het water loopt als een waterval langs de weg naar beneden, niet normaal zoveel water! De wegen zijn veranderd rivieren, delen zijn afgesloten en er staan km's lange file's door regenval.
Op de radio hoor je dat er overal bomen op de weg liggen en dat er aardverschuivingen hebben plaatsgevonden.... We rijden soms maar 40 km per uur, maar we komen vooruit...
Soms moet je door diep water heen, zo wordt de onderkant van je auto ook gelijk gewassen. ha ha. Als we in de buurt komen van Koblenz wordt het droger. Je kunt weer de normale snelheid rijden. Hoe dichter we bij thuis komen hoe beter het weer wordt. In totaal hebben 4013 km gereden.
Thuis schijnt de zon!! Heerlijk! De was in de wasmachine. De koffie gezet en heerlijk van de tuin genieten. Deze staat er geweldig bij. Compliment aan onze "tuinman". Martijn houdt de tuin keurig bij!!!
Het is weer fijn om thuis te zijn. We hebben nog een week vakantie en daar gaan we ook van genieten. Het was een hele fijne, leuke vakantie. We hebben vele plaatsen gezien in Frankrijk en Italie. We gaan er zeker een keertje terug.
groetjes van Wim en Anne-Marie
02 Juni 2013 - 07:43
Anja:
oost west.... thuis is het ook heel mooi.
welkom thuis ;-)
02 Juni 2013 - 12:31
Twan:
weer een bijzondere trip meegemaakt
welkom thuis in het zonnige Nederland. -
02 Juni 2013 - 18:20
Clazien:
Ik had toch beloofd dat ik mooi weer mee zou brengen vanaf Ibiza. En ik doe wat ik beloof.
Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn en niet zijn weggespoeld.Groetjes en tot binnenkort.